Kampdag-opplevelsen

 • Restaurant, losjer og bar skaper rammer for fornøyelser og forretning.

   

 • Vi skreddersyr den pakken som passer dine ønsker best mulig.

   

 • Som samarbeidspartner er du ringside til all action.

Våre partnere samles i restauranten, i sine egne losjer og i myke seter på tribunen. Her kan du skape nye forbindelser og få i stand den viktige møteavtalen. Men også invitere kunder og medarbeidere til husets beste plasser og en fin og eksklusiv opplevelse.

Kampdag. I fotballens verden er den dagen viktigst i uka, bygd opp av før, under og etter. Det er forventningene og spenningen før avspark, dramaet underveis, diskusjonen etterpå. Du er med under oppbyggingen når lagenes trenere eller sportssjefer snakker om sine planer for kampen. Når du deler god mat og drikke rundt bordet mens det nærmer seg avspark. Når du treffer de samme folkene hver gang de mørkeblå skal utpå, og kan slå av en prat om det som var og det som kommer.

Kampdag på viking stadion
Annen bildetekst

Nettverket

I Viking ser vi nettverket som en viktig
del av partnernes muligheter.

 • Flere hundre beslutningstagere fra cirka 130 selskaper er med.

   

 • Vi organiserer for b2b, kundepleie og kompetansedeling.

   

 • Reidar Kvammen Forum er arenaen for dem som investerer mest.

Svært mange av samarbeidspartnerne våre er med år etter år. Det håper vi forteller at de er fornøyd, og at de opplever en åpenhet og vilje i nettverket til å gjøre forretninger med hverandre. Mange viktige håndtrykk utveksles blant alle våre beslutningstagere. Sammen skaper de en plattform slik at du og ditt selskap kan øke omsetningen eller styrke relasjoner.

Selskapene som investerer mest i Viking, inviteres dessuten til en egen, eksklusiv arena. Reidar Kvammen Forum er en samling av sponsor-representanter fra ulike bransjer, og utgjør et unikt miljø i forhold til å bygge relasjoner, inspireres og motta faglig påfyll.

Kampdag på viking stadion
Annen bildetekst

Eksponeringen

 • Få merkevarer i Stavanger-regionen eksponeres lokalt og regionalt som Viking.

   

 • Vi tilbyr eksponering på en rekke flater; LED-skjermer, scoreboards, storseil.

   

 • Å være synlig sammen med Viking sender signaler om ambisjoner og tilhørighet.

Vi tilbyr eksponering på LED-skjermer langs banen og over utganger, godt synlige i tv-sendingene. På scoreboards, reklameskilt og online markedsføring, storseil, 3D-matter og gjennom sosiale medier. LED-veggen alene måler 250 meter og gir deg muligheten til å ”eie øyeblikk” på stadion under selve kampen.

Viking er en del av dagliglivet til en stor mengde mennesker, og synlig for en kjøpesterk og engasjert målgruppe. Gjennom å være en del av Viking som samarbeidspartner, får du også del i den store interessen for klubben. Viking har tusentalls øyne på seg hver dag. Sammen kan vi planlegge ditt sponsorat slik at markedsaktivitetene blir målrettet og effekten best mulig.

Kampdag på viking stadion
Annen bildetekst

Aktiviteter

 • Partnerne inviteres til studietur, kick-off og andre nettverksmøter.

   

 • Vi aktiverer sponsoratet i forbindelse med kamper, billetter, arrangementer.

   

 • Våre største partnere kan bruke spillere og ledere som ambassadører.

Alle samarbeidspartnere inviteres til det årlige kick-off’et for sesongens sammen med spillerstallen og andre vikinger, og også til den like faste studieturen. Vi har egne nettverksmøter og kurs- og konferansefasiliteter som kan bestilles. Så hjelper vi med aktivering i forbindelse med hjemmekampene, billetter eller arrangementer for egne ansatte.

For våre større samarbeidspartnere kan vi arrangere familiedager og aktiviteter knyttet til kampene. Disse partnerne kan også bruke våre spillere, trenere og ledere som ambassadører ved kampanjer og lanseringer.

Vi spiller våre 15 hjemmekamper, og vi spiller våre bortekamper. Men både fotballen og businessen ruller jo hver eneste dag. Derfor er aktivering og aktiviteter så viktig for oss.

Kampdag på viking stadion
Annen bildetekst